Αγαπητέ Αναγνώστη,

Καλώς ήρθες στο ART.harbour!

Επίτρεψέ μου να συστηθώ…

Είμαι η Ελίζα και το ART.harbour είναι το παιδί μου, το σπίτι μου. Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας & εξωτερικού. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Πλέον εργάζομαι στον τομέα της Επικοινωνίας και της Συγγραφής.

«‘Ενας διαδικτυακός χώρος πολιτιστικών συναντήσεων, έκφρασης και ελεύθερης σκέψης, που σκοπό έχει να προάγει τον Πολιτισμό», αυτό ακριβώς είναι το ART.harbour!

Το Λιμάνι των Τεχνών δημιουργήθηκε αρκετά χρόνια πριν με σκοπό να αποτελέσει μια αγκαλιά σε όλα εκείνα που μας κρατούν ενωμένους σε καιρούς κρίσης.

Στόχος μου εξαρχής μέσω του ART.harbour ήταν – και συνεχίζει να είναι – μέσω της προβολής εγχώριου και αλλοδαπού πολιτισμικού υλικού, όπως συνεντεύξεις, κριτικές, αναλύσεις και προβληματισμούς, που αφορούν κλασικούς και νεότερους καλλιτέχνες και το έργο τους, να δοθεί στον αναγνώστη η δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μέσα από ένα διαδικτυακό ταξίδι στον χώρο των Τεχνών.

Θα με πετύχεις να κάνω βόλτες με τη σκυλίτσα μου τη Σάββυ κάπου κοντά στη θάλασσα, σε κάποιο πάρκο της Ευρώπης ή στο όμορφο Θησείο, στο λεωφορείο χωμένη σ’ ένα βιβλίο, μπροστά σε μία οθόνη με ποπ κορν στην αγκαλιά ή απλώς κάπου να αγναντεύω τα κύματα. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος… Γι’αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ και σε προτρέπω να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Το Λιμάνι μου θα χαρώ να γίνει και δικό σου! Έλα μαζί μου σε ένα ταξίδι στη θάλασσα του Πολιτισμού!

Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

Ε.Σ.

Υ.Γ: Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν και συνεργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!