Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Άλλαξε ερωτήσεις άλλαξε ζωή, Marilee Adams ~ 2017

Άλλαξε ερωτήσεις άλλαξε ζωή, Marilee Adams ~ 2017

Πρέπει να θυμόμαστε πως η σωματική υγεία εξαρτάται άμεσα απο την ψυχική.

60

Οι άνθρωποι συνήθως δεν αντιλαμβάνονται ούτε τις εσωτερικές ερωτήσεις τους, ούτε το πόσο βαθιά οι ερωτήσεις αυτές επηρεάζουν τη ζωή τους, και ούτε φυσικά σε ποιό βαθμό κατευθύνουν τις εμπειρίες και τη ζωή τους. Αλλάζοντας λοιπόν αυτές τις ερωτήσεις, ο άνθρωπος μπορεί να θέσει σε λειτουργία μηχανισμούς διαφορετικών προσεγγίσεων και να οδηγηθεί σε διαφορετικά αποτελέσματα.
David Rock & Linda J.Page

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί το έναυσμα για νέους στόχους και αλλαγές στη ζωή μας· ένας απο τους πολλούς στόχους που μπορεί κάποιος να θέσει είναι η αλλαγή της ζωής μας μέσα απο τη ψυχική ανανέωση και αυτοβελτίωση. Το βιβλίο «Άλλαξε ερωτήσεις άλλαξε ζωή» αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Ο τρόπος δράσης και αλληλεπίδρασης μέσα στην κοινωνία αποτελεί κύριο άξονα για τον τρόπο που είναι δομημένη η ζωή του κάθε ανθρώπου. Οι συμπεριφορές, οι σκέψεις φτιάχνουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και ρυθμίζουν κατά κάποια έννοια τη ζωή.

Οι σωστές επιλογές προϋποθέτουν σωστό τρόπο σκέψης και δράσης. Το βιβλίο αυτό προτείνει τα σωστά εργαλεία, ώστε να οδηγηθεί κανείς στο γνώθι σαυτόν, στη δυνατότητα αυτοπροσδιορισμού, στη συνεχή βελτίωση, καθώς και στην ευελιξία και την οργανωτική σκέψη.

Αρχικά, τίθενται οι σωστές ερωτήσεις που κρίνεται σκόπιμο να γίνουν, ώστε να επέλθουν οι απαραίτητες αλλαγές. Η ειλικρίνια είναι κύριο μέλημα για να αντιληφθεί κανείς τι πηγαίνει λάθος και τι είναι αυτό που πρέπει να αλλαχθεί για να οδηγηθεί κανείς στην ευτυχία και την επιτυχία.

Οι επιλογές μας ήταν εκείνες που καθόρισαν το παρελθόν μας, μας άλλαξαν, μας δίδαξαν, μας έκαναν χαρούμενους και λυπημένους.

Οι επιλογές μας είναι αυτές που θα ορίσουν το μέλλον μας, γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να γίνονται με γνώμονα τις δικές μας αρέσκειες, να είναι συνειδητές και να μας οδηγούν στη χαρά και την ψυχική ολοκλήρωση. Άλλωστε, πρέπει να θυμόμαστε πως η σωματική υγεία εξαρτάται άμεσα απο την ψυχική.

Η διερωτηματική τεχνική που χρησιμοποιεί η συγγραφέας Marilee Adams είναι μια καινοτόμος τεχνική, που προάγει το πνεύμα και βοηθά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις μπορεί ο καθένας να οδηγηθεί στη ευτυχία και την επιτυχία. Άρκεί να υπάρχει η θέληση και η προσπάθεια για μια νέα επικοδομητική ζωή.

Κερδίστε το βιβλίο του μήνα!


Άλλαξε ερωτήσεις άλλαξε ζωή

Marilee Adams

Είδος: Πρακτικοί οδηγοί – Ψυχολογία
Εκδόσεις: Διόπτρα, 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here