Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Bloodman, Robert Pobi ~ 2017

Bloodman, Robert Pobi ~ 2017

Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές.

125
Μοιραστείτε

O Bloodman είναι το πρώτο βιβλίο του Robert Pobi που μεταφράζεται στα ελληνικά από τις εκδόσεις Bell.

Ο ειδικός πράκτορας Τζέικ Κόουλ που έχει την ικανότητα να αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα των δολοφόνων στο μυαλό του, μετά από χρόνια θα επιστρέψει στο πατρικό του, στο Μόντοκ του Λονγκ Άιλαντ. Εκεί θα εξελιχθεί μια ιστορία γεμάτη ανατροπές.

Ο Τζέικ θα μπει στο διεστραμμένο μυαλό του δολοφόνου και θα έρθει αντιμέτωπος με μια προσωπική υπόθεση από το παρελθόν, όταν θα αντιληφθεί ότι το φρικτό έγκλημα συνδέεται με τη δολοφονία της μητέρας του.

Ένας ακόμα εχθρός του είναι η καταιγίδα του αιώνα που πλησιάζει προς το Μόντοκ, ενώ ο χρόνος πιέζει τον Τζέικ να λύσει την υπόθεση.

Αγοράστε το βιβλίο με έκπτωση εδώ!

Ένα αστυνομικό θρίλερ που θυμίζει τα παλιά νουάρ αστυνομικά μυθιστορήματα, που δε σε αφήνει εύκολα να το αφήσεις, δεν σε κουράζει στο διάβασμα, καθώς έχει λίγα ονόματα, και δεν σε γεμίζει με πολλές πληροφορίες.

Περιμένουμε τις απόψεις σας για το βιβλίο στα σχόλια!

 

Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο.

Πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί από μπλοκ σχεδίου, ήταν γραμμένες οι φράσεις, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΚΟΟΥΛ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ. Ο Τζέικ κοκάλωσε, με τα μάτια του να διατρέχουν αργά την τραχιά επιφάνεια του χαρτιού, προσπαθώντας να αποφασίσει αν ήταν έτοιμος για αυτό. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Όχι πραγματικά…

Κερδίστε το βιβλίο του μήνα! 


Bloodman

Robert Pobi

Είδος: Μυθιστόρημα
Εκδόσεις: Bell, 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here