Αρχική ΒΙΒΛΙΟ H Γκουέντι και το κουτί, Stephen King – Richard Chizmar ~ 2017

H Γκουέντι και το κουτί, Stephen King – Richard Chizmar ~ 2017

Κάποια κουμπιά δίνουν δώρα και κάποια άλλα φέρνουν την καταστροφή...

102
Μοιραστείτε

Η νέα νουβέλα γραμμένη από τους Stephen King και Richard Chizmar μάς μεταφέρει στο Καστλ Ροκ του Μέιν. Στην πόλη αυτή έχουν συμβεί και άλλες παράξενες ιστορίες – Κούτζο, Στάσου πλάι μου, χρήσιμα αντικείμενα…

Έφτασε η ώρα να μάθουμε και την ιστορία για την Γκουέντι και το κουτί.

Ένας άγνωστος δίνει στο δωδεκάχρονο κορίτσι ένα μαγικό κουτί με οκτώ χρωματιστά κουμπιά. Κάποια από αυτά δίνουν δώρα και κάποια άλλα φέρνουν την καταστροφή.

Ο μυστηριώδης άντρας πριν φύγει της εξηγεί τι κάνει το κάθε κουμπί και την προειδοποιεί να προσέχει το κουτί. Η ευθύνη του κοριτσιού από το πουθενά είναι μεγάλη, όμως σε αυτή την ηλικία το μόνο που τη νοιάζει είναι τα σοκολατάκια που μπορεί να της δώσει αυτό το κουτί.

Αγοράστε το βιβλίο με έκπτωση εδώ!

Καθώς τα χρόνια περνάνε η Γκουέντι αντιλαμβάνεται ότι το κουτί τής αλλάζει τη ζωή, ενώ θα αρχίσει να μπαίνει στον πειρασμό να εξερευνήσει και τα υπόλοιπα κουμπιά…

Πρόκειται για μία νουβέλα διόλου τρομακτική, αρκετά καλογραμμένη, χωρις άσκοπες πληροφορίες και φλυαρίες. Ένα βιβλίο που διαβάζεται εύκολα σε ένα απόγευμα.

Μέσα από αυτή την παράλογη και φανταστική ιστορία ο King δείχνει τον προβληματισμό του για τα «κουμπιά» που υπάρχουν στην πραγματικότητα και μπορούν να φέρουν την καταστροφή.

Τέλος, ένα μικρό trivia για τους φίλους του King… Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν τα αρχικά του ονόματος από τον μαυροντυμένο άντρα (Ρίτσαρντ Φάρις) έχουν κάποια σχέση με τον Ράνταλ Φλαγκ, που εμφανίζεται στον Μαύρο Πύργο και στο Κοράκι, ο συγγραφέας Richard Chizmar απάντησε με ένα αινιγματικό «Ίσως…».

Περιμένουμε τις απόψεις σας για το βιβλίο στα σχόλια!

 

Κερδίστε το βιβλίο του μήνα! 


H Γκουέντι και το κουτί

Stephen King – Richard Chizmar

Είδος: Μυθιστόρημα
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος, 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here