Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Θεοί & Θεές της μυθολογίας, Francoise Rachmuhl/ Charlotte Gastaut ~ 2017

Θεοί & Θεές της μυθολογίας, Francoise Rachmuhl/ Charlotte Gastaut ~ 2017

Οι διαδοχές των θεϊκών γενεών, οι μάχες και οι συγκρούσεις τους.

80
Μοιραστείτε

Η μυθολογία αποτελεί μια εξαιρετική πηγή για να ανακαλύψει ένα παιδί τoν αρχαίo ελληνικό κόσμο, την παράδοσή του, τους μυθικούς ήρωες, αλλά και όλες τις μυθικές περιπέτειες.

Το παραμύθι «Θεοί & Θεές της μυθολογίας» των Francoise Rachmuhl και Charlotte Gastaut είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να ανακαλύψει τα μυθικά ιστορήματα, και να διαμορθώσει τις πρώτες του γνώσεις για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο.

Το βιβλίο ξεκινά απο τις απαρχές του κόσμου, όπου υπήρχε το Χάος. Με αφετηρία την ένωση του Ουρανου και της Γαίας και τη δημιουργία των μυθικών πλασμάτων. Οι Τίτάνες, οι Κύκλωπες, οι Θεοί και οι Θεές του Ολύμπου, καθώς και οι ημιθέοι και άλλοι ήρωες, συντελούν μια περιπετειώδη αφήγηση.

Οι ήρωες ξεδιπλώνουν τις δικές τους ιστορίες απο τη γέννησή τους έως και τα κατορθώματα τους. Οι διαδοχές των θεϊκών γενεών, οι μάχες και οι συγκρούσεις τους…

Έξυπνη αφήγηση, που βρίθει απο διδακτισμό και αφυπνίζει τη δημιουργικότητα και την περιέργεια των παιδιών για την ανακάλυψη ενός νέου κόσμου.

Οι διαδοχές των θεικών γενεών, οι μάχες και οι συγκρούσεις τους.

Ο Δίας, η Ήρα, η Αφροδίτη, ο Απόλλωνας, ο Ήφαιστος, η Άρτεμις, ο Ποσειδώνας, η Αθηνά, o Ερμής, η Δήμητρα, ο Άρης και ο Διόνυσος ως κεντρικοί ήρωες του παραμυθιού αποκαλύπτουν τις ιστορίες τους και διδάσκουν στα παιδιά τη μυθολογία.

Πολύχρωμες, παραστατικές και ξεχωριστές εικόνες στολίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο την αφήγηση. Δίνουν πνοή στο νόημα και βοηθούν το παιδί να κατανοήσει εις βάθος τις ιστορίες. Η Δήμητρα με το στάρι που της στολίζει τα χρυσά μαλλιά, ο εξουσιαστής Δίας με τους κεραυνούς στα χέρια, η Αφροδίτη με την ανυπέρβλητη ομορφιά της, ο Ήφαιστος με τα εργαλεία του, ο Ερμής με τα φτερωτά υποδήματα, κάθως και όλοι οι μυθικοί ήρωες που αναπαρίστανται με τον καλύτερο τρόπο.

Το βιβλίο «Θεοί & Θεές της μυθολογίας» είναι ίσως το ιδανικότερο μέσο για να μυηθούν τα παιδιά στη μυθολογία και να αποκτήσουν ενδιαφέρουσες γνώσεις.

Κερδίστε το βιβλίο του μήνα!


Θεοί & Θεές της μυθολογίας

Francoise Rachmuhl/ Charlotte Gastaut

Είδος: Μυθολογία
Εκδόσεις: Κέδρος, 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here