Αρχική ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Κερδίστε ένα BOX SET της επετειακής έκδοσης των βιβλίων (7 βιβλία!) του...

Κερδίστε ένα BOX SET της επετειακής έκδοσης των βιβλίων (7 βιβλία!) του Harry Potter της J.K. Rowling

«Η κατανόηση είναι το πρώτο βήμα για την αποδοχή, και μόνο με την αποδοχή μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη.» Το Κύπελλο της Φωτιάς

2597
Μοιραστείτε

Το ART.harbour με χαρά σας προσφέρει το BOX SET της επετειακής έκδοσης (20 χρόνων) των βιβλίων (7 βιβλία!) του Harry Potter της J.K. Rowling, στα Αγγλικά.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό εδώ…

Διάρκεια διαγωνισμού: έως 30 Απριλίου 2018

Διεξαγωγή διαγωνισμού: Facebook, Twitter, Instagram

Ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

Facebook: 

  1. Κάντε like στην σελίδα του ART.harbour στο Facebook και προσκαλέστε 10 φίλους σας
  2. Κάντε share το post του διαγωνισμού στο προφίλ σας
  3. Σχολιάστε 2 φίλους

Twitter: 

  1. Ακολουθήστε το ART.harbour στο Twitter
  2. Κάντε retweet το post του διαγωνισμού στο προφίλ σας

Instagram: 

  1. Ακολουθήστε το ART.harbour στο Instagram
  2. Σχολιάστε 5 φίλους

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 🙂


Το Χάρι Πότερ (αγγλικά: Harry Potter) είναι σειρά επτά μυθιστορημάτων φαντασίας από τη βρετανίδα συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
Η σειρά αυτή περιγράφει έναν κόσμο μάγων με βασικό χαρακτήρα ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Χάρι Πότερ. Η κεντρική ιστορία των βιβλίων περιγράφει τον αγώνα του Χαρι Πότερ εναντίον του κακού μάγου Βόλντεμορτ ο οποίος θέλει να κατακτήσει τον κόσμο των μάγων.
Το πρώτο μυθιστόρημα, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, κυκλοφόρησε στα αγγλικά το 1997 και στα ελληνικά τον Νοέμβριο του 1998. Και τα επτά βιβλία έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο.
Ο τίτλος του έβδομου βιβλίου της σειράς, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2006 στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, είναι Harry Potter and the Deathly Hallows κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου 2007 το οποίο σύμφωνα με τους εκδότες έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφού η πρώτη έκδοση πούλησε 12 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην Αμερική.
Τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ είναι εξαιρετικά δημοφιλή με πωλήσεις που μέχρι τον Απρίλη του 2008 υπερβαίνουν τα 375 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Εντούτοις, έχουν δεχτεί οξεία κριτική από κάποιες ομάδες. Τα βιβλία εκδίδονται από την Bloomsbury Publishing Plc στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τη Scholastic Press στις Ηνωμένες Πολιτείες και από την Raincoast Books στον Καναδά. Στην Ελλάδα εκδίδονται από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Τα πρώτα πέντε βιβλία έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τη Warner Bros. Το τελευταίο μέρος της τελευταίας ταινίας, έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Ιουλίου 2011, ενώ η πρεμιέρα στην Αμερική και σε άλλες χώρες έγινε στις 15 Ιουλίου.

1 Σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here