Αρχική EDITORIAL Δεκέμβριος 2017

Δεκέμβριος 2017

891
Μοιραστείτε
Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις,
όμως για λίγη περηφάνια το άξιζε.

Οδυσσέας Ελύτης, 1911-1996, Έλληνας Ποιητής

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο ©Χαρά Μαυρογιώργη

Ο Χειμώνας είναι μία από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης και είναι η ψυχρότερη εποχή του έτους. Αστρονομικά, ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου στο Βόρειο Ημισφαίριο και στις 21 Ιουνίου στο Νότιο Ημισφαίριο. Τελειώνει κατά την εαρινή ισημερίαστις 21 Μαρτίου στο Βόρειο ημισφαίριο και στις 23 Σεπτεμβρίου στο Νότιο. 

Ο Δεκέμβρης φέρνει τον χειμώνα και μαζί του μέρες γιορτινές.

Οι φετινές γιορτές ας είναι η αφορμή να δώσουμε τα χέρια, να μοιραστούμε συναισθήματα και να μοιράσουμε αγάπη. Οι λέξεις «ευχαριστώ», «αγαπώ», «δίνω», «προσπαθώ» αξίζει να χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Κάθε νέος μήνας είναι μια νέα αρχή, κάθε νέα μέρα είναι μια νέα αρχή. Με το νέο μας project που ακούει στο όνομα #ARTstudio προσκλούμε νέους καλλιτέχνες να μας παρουσιάσουν τις μουσικές τους «φωλιές». Ήδη μπορείτε να δείτε τα πρώτα βίντεο της DUSK και του JOEY στο κανάλι μας στο Youtube…

Γνωρίζουμε τους νέους ανθρώπους που δημιουργούν, θυμόμαστε αξιόλογους καλλιτέχνες του χθες και συμβάλλουμε στην προσπάθεια όλων όσων εκφράζονται μέσα από την Τέχνη.

Καλό Μήνα σε όλους με τόνους δημιουργικότητας!

Ε.Σ


*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στη Χαρά ΜαυρογιώργηΣτείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here