Δεκέμβριος 2017

Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις,
όμως για λίγη περηφάνια το άξιζε.

Οδυσσέας Ελύτης, 1911-1996, Έλληνας Ποιητής

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο ©Χαρά Μαυρογιώργη

Ο Χειμώνας είναι μία από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης και είναι η ψυχρότερη εποχή του έτους. Αστρονομικά, ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου στο Βόρειο Ημισφαίριο και στις 21 Ιουνίου στο Νότιο Ημισφαίριο. Τελειώνει κατά την εαρινή ισημερίαστις 21 Μαρτίου στο Βόρειο ημισφαίριο και στις 23 Σεπτεμβρίου στο Νότιο. 

Ο Δεκέμβρης φέρνει τον χειμώνα και μαζί του μέρες γιορτινές.

Οι φετινές γιορτές ας είναι η αφορμή να δώσουμε τα χέρια, να μοιραστούμε συναισθήματα και να μοιράσουμε αγάπη. Οι λέξεις «ευχαριστώ», «αγαπώ», «δίνω», «προσπαθώ» αξίζει να χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Κάθε νέος μήνας είναι μια νέα αρχή, κάθε νέα μέρα είναι μια νέα αρχή. Με το νέο μας project που ακούει στο όνομα #ARTstudio προσκλούμε νέους καλλιτέχνες να μας παρουσιάσουν τις μουσικές τους «φωλιές». Ήδη μπορείτε να δείτε τα πρώτα βίντεο της DUSK και του JOEY στο κανάλι μας στο Youtube…

Γνωρίζουμε τους νέους ανθρώπους που δημιουργούν, θυμόμαστε αξιόλογους καλλιτέχνες του χθες και συμβάλλουμε στην προσπάθεια όλων όσων εκφράζονται μέσα από την Τέχνη.

Καλό Μήνα σε όλους με τόνους δημιουργικότητας!

Ε.Σ


*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στη Χαρά ΜαυρογιώργηΣτείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Μεγάλες μου αγάπες είναι η σκυλίτσα μου, η θάλασσα και το ραδιόφωνο. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ. Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FOLLOW ME
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com