Ιούλιος 2017

Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, όταν είναι ευτυχισμένοι.

Άντον Τσέχωφ, 1860 – 1904, Ρώσος συγγραφέας

I am the queen of the world — at Seaton Cliffs @Travel Scrapbook

Ο διάσημος λόγιος Άντον Τσέχωφ είχε γράψει κάποτε πώς οι εποχές δεν έχουν σημασία για τον άνθρωπο που ευτυχεί. Αλλά τι θα πει αλήθεια «ευτυχία»;

ευτυχία < αρχαία ελληνική εὐτυχία < εὖ + τεύχω = φτιάχνω

Ευτυχία είναι η ψυχική ικανοποίηση του ανθρώπου, προερχόμενη από την εκπλήρωση των επιθυμιών και την επιτυχία των σκοπών του.

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, όπως έλεγε ο Αριστοτέλης. Πάρτε, λοιπόν, τον άλλον από το χέρι και κατευθυνθείτε προς τα δύο μεγάλα & σημαντικά του Ιουλίου: συναυλίες & θερινά σινεμά. 

Το ART.harbour και στις δύο περιπτώσεις κάτι έχει να σας πει.

 

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σύρος… οι πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδος φιλοξενούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και μας περιμένουν να τους απολαύσουμε.

Από την άλλη οι θερινοί κινηματογράφοι άνοιξαν τις πόρτες τους – καιρό τώρα – κάτω από τον αστικό ουρανό και, με τις πομπίνες να γυρνούν, ετοιμάζουν το επόμενο καρέ.

Με το ART.harbour, το Λιμάνι των Τεχνών, πάμε παντού!

Καλό μήνα σε όλους!

Ε.Σ*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στον ιστότοπο @Travel ScrapbookΣτείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

 


Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Μεγάλες μου αγάπες είναι η σκυλίτσα μου, η θάλασσα και το ραδιόφωνο. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ. Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FOLLOW ME