Ιούνιος 2017

Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται.

Κικέρων, 106 – 43 π.Χ., Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

© a.handful.of.books

A post shared by Catherine (@a.handful.of.books) on

Και κάπως έτσι ήρθε ο Ιούνιος και μαζί του ένα ακόμη καλοκαίρι.

Ο πολιτισμός ανθίζει τους θερινούς μήνες.

Από τα θερινά σινεμά, τα μουσικά φεστιβάλ που μας συνεπαίρνουν, τα θερινά θέατρα που φιλοξενούν τραγωδίες και σύγχρονες παραστάσεις κάτω από το φως των αστεριών, τα πολιστιστικά δρώμενα στούς δρόμους της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας…

Μα πάνω απ’ όλα δώστε βάση στον μοναδικό δάσκαλο που δεν απαιτεί τίποτα από μας, μόνο λίγο χρόνο, προσφέροντάς μας μαθήματα ζωής. Το Βιβλίο.

Στον τοίχο ενός σχολείου σε μία γειτονιά του Πειραιά διάβασα κάποτε τη φράση «Μ’ ένα βιβλίο πετάω!» και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην την ξεχάσω ποτέ.

Υποδεχόμαsτε, λοιπόν, μαζί με όλα τα δρώμενα και τις Εκθέσεις βιβλίου. Στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα… Σημείο έναρξης των πάντων ο Ιούνιος.

 

Δίνουμε ραντεβού στο ART.harbour, το Λιμάνι των Τεχνών!

Καλό μήνα σε όλους!

Ε.Σ*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στην χρήστρια του Instagram @a.handful.of.books Στείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

 


Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Μεγάλες μου αγάπες είναι η σκυλίτσα μου, η θάλασσα και το ραδιόφωνο. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ. Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FOLLOW ME