Μάιος 2018

Πάντα φανταζόμουν τον παράδεισο σαν ένα είδος βιβλιοθήκης.

Χόρχε Λουίς Μπόρχες, 1899-1986, Αργεντινός συγγραφέας

© Ελένη Καραντζή

Οι δύο λέξεις του Μαΐου ας είναι Βιβλίο & Καλοσύνη.

Κάθε βιβλίο είναι και ένα καινούργιο ταξίδι. Αν θέλεις πραγματικά να γνωρίσεις κάποιον, ρίξε μια ματιά στη βιβλιοθήκη του. Η βιβλιοθήκη ενός ανθρώπου είναι τα ταξίδια που έχει κάνει, οι δρόμοι που έχει ανοίξει, τα μονοπάτια που έχει εξερευνήσει, οι ιδέες, τα μαθήματα που έχει πάρει…

Η καλοσύνη είναι μία από τις πιο σημαντικές αρετές που μπορείς να βρεις σε έναν άνθρωπο. Η καλοσύνη χτίζει τον δρόμο για την αγάπη. Είναι η αρετή εκείνη που κρατά σταθερές τις βάσεις για μία καλύτερη ζωή.

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, ο Μάιος να είναι γεμάτος βιβλία και καλές σκέψεις και πράξεις.
Καλό Μήνα σε όλους!

Ε.Σ


*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στην Ελένη ΚαραντζήΣτείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Μεγάλες μου αγάπες είναι η σκυλίτσα μου, η θάλασσα και το ραδιόφωνο. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ. Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FOLLOW ME
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com