Νοέμβριος 2018

‘Πιάσαν όλον της ψυχής τον χώρο 
όσα δε θέλω,
και ξέχασα
μια γωνιά ν’ αφήσω 
για όλα τα θέλω και ποθώ.

Από την ποιητική συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ

Editorial για τον μήνα Νοέμβριο 2018. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις, κριτικές στο ART.harbour για τον Νοέμβριο. Δείτε εδώ www.artharbour.gr.

Ταξιδεύοντας © Ελίζα Σουφλή

Τι άλλο είναι η ζωή αν όχι ένα ταξίδι; Ένα ταξίδι, που στόχο έχει να μας γεμίσει αναμνήσεις. Στιγμές καλές, στιγμές αληθινές, άλλες λίγο στενάχωρες που ίσως θέλεις να ξεχάσεις, μα όλες στιγμές σημαντικές με ουσία.

Και έτσι εύκολα όπως γυρίζοντας το κλειδί παίρνει μπρος η μηχανή και το αμάξι ξεκινά, ας παίρνουμε τον δρόμο για νέες διαδρομές. Ένα ταξίδι πάντα σε κάνει πλουσιότερο. Ας δούμε νέους τόπους, ας θαυμάσουμε νέα κτίρια, ας γνωρίσουμε νέους ανθρώπους διαφορετικούς, μα τόσο ίδιους με εμάς, ας φωτογραφίσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές.

Για τον Νοέμβριο αυτόν, ας ευχηθούμε να ανοίξουν τα μυαλά μας, να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, να δοκιμάσουμε κάτι νέο και να μην κοιτάξουμε πίσω ούτε λεπτό. Έτσι, μόνο γι’ αυτόν τον μήνα.

Καλό Μήνα σε όλους με ταξίδια που γίνονται αναμνήσεις!

Ε.Σ


*Στείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

 

 


Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Μεγάλες μου αγάπες είναι η σκυλίτσα μου, η θάλασσα και το ραδιόφωνο. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ. Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FOLLOW ME
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com