Σεπτέμβριος 2017

Υπέροχο φθινόπωρο! Αν ήμουν πουλί θα πετούσα γύρω από τη γη ψάχνοντας για διαδοχικά φθινόπωρα.

George Eliot, 1819-1880, Άγγλος συγγραφέας

Περιμένοντας τον Τρύγο! @Μαίρη Τσορτέκη

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί άθελά του την αρχή μιας νέας ζωής. Το καλοκαίρι φεύγει μαζί με τον Αύγουστο και έρχεται ο μήνας του «σχολειού», όπως έλεγαν οι παλιοί.

Η γιαγιά μου πάντα χαιρόταν όταν έμπαινε ο Σεπτέμβρης και θα πήγαινα σχολείο. Εγώ πάλι καθόλου. Αργότερα κατάλαβα ότι οι λόγοι ήταν δύο.

Πρώτον, χαιρόταν που μου είχε δωθεί ένα τόσο μεγάλο πλεονέκτημα, αυτό της μόρφωσης.

Και δεύτερον, επιτέλους θα ζούσε τη χαρά του να με περιμένει κάθε μεσημέρι στη μεγάλη σιδερένια πόρτα του σχολειού με μια αγκαλιά και ένα μυρωδάτο φαγητό στο σπίτι.

Λοιπόν, ο Σεπτέμβρης είναι το κάτι άλλο σας διαβεβαιώ! Μπορεί η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού να έφυγε, αλλά έρχονται επιτέλους οι νέες σεζόν παραστάσεων, εκθέσεων, γεγονότων.
Η πόλη σφίζει πάλι από ζωή και οι άνθρωποι έρχονται λίγο πιο κοντά ο ένας στον άλλον μέσα από την Τέχνη.

Καλή Αρχή και Καλό Μήνα σε όλους!

Ε.Σ


*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στη Μαίρη ΤσορτέκηΣτείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

 


Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Μεγάλες μου αγάπες είναι η σκυλίτσα μου, η θάλασσα και το ραδιόφωνο. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ. Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FOLLOW ME