Αρχική Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το ART.harbour είναι ένας διαδικτυακός χώρος πολιτιστικών συναντήσεων, έκφρασης και ελεύθερης σκέψης, που σκοπό έχει να προάγει τον Πολιτισμό. Η ομάδα του ART.harbour συνεργάζεται συνθέτοντας μία πολιτιστική αλυσίδα με γνώμονα την αγάπη  για τον χώρο των Τεχνών.

Στόχος μας είναι μέσα από την προβολή του εγχώριου, αλλά και αλλοδαπού πολιτισμικού υλικού, όπως συνεντεύξεις, κριτικές, αναλύσεις και προβληματισμούς, που αφορούν κλασικούς και νεότερους καλλιτέχνες και το έργο τους, να δώσουμε  στον αναγνώστη τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μέσα από ένα διαδικτυακό ταξίδι στον χώρο των Τεχνών.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ART.harbour :

Αρχισυνταξία & Επιμέλεια κειμένων: Ελίζα Σουφλή

Συντακτική Ομάδα: Απόστολος Δημοβέλης, Βιολέτα Φωτιάδη, Βούλα Παπατσιφλικιώτη, Γιάννης Σκαντζός, Ειρήνη Δεμιρτζόγλου, Ειρήνη Δεμιρτζόγλου, Ελένη Παπαρίζου, Ελίζα Σουφλή, Εύα Μιχαηλίδου, Ιωάννα Δούρη, Λία Τσεκούρα, Μαίρη Τσορτέκη, Μαρία Καστανάρα, Νάντια Σουφλή, Παναγιώτης Παπανικολάου, Παρασκευή Ελ Μαγκούτ, Φαίη Νικολοπούλου, Χαρά Μαυρογιώργη

Φωτογραφικό Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Δοανόγλου, Βάσια Αναγνωστοπούλου, Ειρήνη Φεγγουδάκη, Θεοδώρα Μπαζιωτοπούλου

Γραφιστική Επιμέλεια και Σχεδιασμός: Navigore LTD