Απρίλιος 2016

1585
Απόδραση στην Ύδρα, ©Travel Salad
www.blackwells.co.uk

Άνοιξη είναι η παιδική ηλικία του έτους.

Alfred Tennyson, 1809-1892, Άγγλος ποιητής

Απόδραση στην Ύδρα, ©Travel Salad

Στο μέσο ακριβώς της Άνοιξης καλωσορίζουμε τον Απρίλιο. Έναν μήνα γεμάτο. Έχει τις πρώτες ζεστές μέρες, έχει ήλιο, έχει λουλούδια, έχει και κρύες νύχτες, έχει διακοπές, έχει αποδράσεις…

Εν καιρώ άνοιξης, με τη μέρα να κυριαρχεί πάνω στη νύχτα, ας χαρούμε το φως του ήλιου με βόλτες στη φύση, με κυριακάτικους περιπάτους και μεσημεριανές θεατρικές παραστάσεις, με δραστηριότητες που “αποκλείουν” τους κλειστούς χώρους, με ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και βόλτες στο Αστεροσκοπείο, μα πάνω απ’ όλα με την μυρωδιά της ίδιας της εποχής, της Άνοιξης! Μια μυρωδιά που σε καλεί να ζήσεις.

Κι αν στο τέλος της μέρας δεν βλέπεις τα ρούχα σου βρόμικα, το σώμα ιδρωμένο και το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη, τότε την Άνοιξη δεν την γνώρισες ακόμα.

Καλό Μήνα σε όλους με Έρωτα για τα χρώματα, Έρωτα για την Τέχνη. Κι ας θυμόμαστε, κάθε δραστηριότητα που αγαπάμε είναι η δική μας Τέχνη.

Ε.Σ.

 

*Η φωτογραφία του editorial ανήκει στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Travel Salad από την «Απόδραση στην Ύδρα». Στείλτε μας την δική σας φωτογραφία στο info@artharbour.gr.

 

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ