Νοέμβριος 2018

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.

3109
Editorial για τον μήνα Νοέμβριο 2018. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις, κριτικές στο ART.harbour για τον Νοέμβριο. Δείτε εδώ www.artharbour.gr.
Ταξιδεύοντας © Ελίζα Σουφλή

‘Πιάσαν όλον της ψυχής τον χώρο 
όσα δε θέλω,
και ξέχασα
μια γωνιά ν’ αφήσω 
για όλα τα θέλω και ποθώ.

Από την ποιητική συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ

Editorial για τον μήνα Νοέμβριο 2018. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις, κριτικές στο ART.harbour για τον Νοέμβριο. Δείτε εδώ www.artharbour.gr.
Ταξιδεύοντας © Ελίζα Σουφλή

Τι άλλο είναι η ζωή αν όχι ένα ταξίδι; Ένα ταξίδι, που στόχο έχει να μας γεμίσει αναμνήσεις. Στιγμές καλές, στιγμές αληθινές, άλλες λίγο στενάχωρες που ίσως θέλεις να ξεχάσεις, μα όλες στιγμές σημαντικές με ουσία.

Και έτσι εύκολα όπως γυρίζοντας το κλειδί παίρνει μπρος η μηχανή και το αμάξι ξεκινά, ας παίρνουμε τον δρόμο για νέες διαδρομές. Ένα ταξίδι πάντα σε κάνει πλουσιότερο. Ας δούμε νέους τόπους, ας θαυμάσουμε νέα κτίρια, ας γνωρίσουμε νέους ανθρώπους διαφορετικούς, μα τόσο ίδιους με εμάς, ας φωτογραφίσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές.

Για τον Νοέμβριο αυτόν, ας ευχηθούμε να ανοίξουν τα μυαλά μας, να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, να δοκιμάσουμε κάτι νέο και να μην κοιτάξουμε πίσω ούτε λεπτό. Έτσι, μόνο γι’ αυτόν τον μήνα.

Καλό Μήνα σε όλους με ταξίδια που γίνονται αναμνήσεις!

Ε.Σ


*Στείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για το editorial του επόμενου μήνα στο info@artharbour.gr ή στον λογαριασμό μας στο Instagram.

 

 

close

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ