11 & 12 Δεκέμβρη στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τα Αδέσποτα του Save the tails | Christmas Charity Bazaar στην Πλατεία “Ηρώ” Πετρούπολη

3158

Όπως θα είδες στα stories του ART.harbour στο Instagram, η προηγούμενη Κυριακή ήταν αφιερωμένη στα σκυλάκια του Save Τhe Tails. Μόνο λίγες από τις όμορφες μουσούδες κατάφερα να δω και να παίξω μαζί τους, όμως ακόμη κι αυτά τα χάδια και τα παιχνίδια ήταν αρκετά για να δώσουν χαρά και να ενεργοποιήσουν τις κουνιστές ουρές-ελικόπτερα!

Λοιπόν, ακόμη κι αν δεν έχεις δει τα σκυλάκια του Save The Tails, μπορείς να βοηθήσεις στηρίζοντας το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ που έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο! Πάρε παιδιά, σκυλιά κι αγαπημένους και ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ “ΗΡΩ” ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!

Ραντεβού Σάββατο και Κυριακή 11-12 Δεκεμβρίου και ώρες 10 π.μ.-8 μ.μ στην πλατεία Ηρώ της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου και Κολοκοτρώνη).

Διάλεξε τα δωράκια που θα κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα από τους πάγκους του Save the Tails! Γούρια, στεφάνια, στολίδια, διακοσμητικά, φούτερ του Save the Tails, και όλη τη χειμερινή κολεξιόν, όπως και το ημερολόγιο με τις μουσουδάρες μοντελάρες για το 2022 και φυσικά κούπες! Διαλέγεις και αυτόματα στηρίζεις τα ζωάκια που δεν έχουν την τύχη να έχουν μια ζεστή “φωλιά” φέτος τα Χριστούγεννα.
Τα έσοδα θα στηρίξουν την οργάνωση και βοηθήσουν στη σίτιση, την περίθαλψη και γενικά τη φροντίδα των αδέσποτων που βρίσκονται υπό την προστασία του Save the Tails!
Α! Και μην ξεχάσω, ε! Πάρε λαχνούς!! Στη λαχειοφόρο του μπαζάρ θα κληρωθούν δύο βιβλία μου. Μπορείς, λοιπόν, να κερδίσεις τις “στιγμές”, την πρώτη μου ποιητική συλλογή και να στηρίξεις και τα ζωάκια του Save the Tails!

Ραντεβού Σάββατο και Κυριακή 11-12 Δεκεμβρίου και ώρες 10 π.μ.-8 μ.μ στην πλατεία Ηρώ της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου και Κολοκοτρώνη).

Κι αν κερδίσεις το βιβλίο μου μην ξεχάσεις να μου στείλεις μια φωτογραφία!
🐾
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1985219014971414

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ