Η Πάτμος είμαι… | Ένα βιβλίο για την Πάτμο!

2149
Η Πάτμος είμαι... | Ένα βιβλίο για την Πάτμο! Η βραβευμένη συγγραφέας Πηγή Γρύλλη (Βραβείο Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς) με το νέο της βιβλίο σε εικονογράφηση Νικολέττα. Φιλιππίδη.
www.blackwells.co.uk

Η βραβευμένη συγγραφέας Πηγή Γρύλλη (Βραβείο Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς) με το νέο της βιβλίο, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Τhe Book Projectσυστήνει σε μικρούς και μεγάλους το νησί όπου γεννήθηκε, Η Πάτμος είμαι…// I am Patmos…

Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ευχάριστα και διασκεδαστικά το νησί μέσα από την αφήγηση του μικρού ιππόκαμπου, αλλά και την εικονογράφηση της Νικολέττας Φιλιππίδη, να περιηγηθούν στα γραφικά χωριά και τις εκπληκτικές παραλίες, να απολαύσουν τα υπέροχα τοπία, να πλημμυρίσουν από εικόνες, μυρωδιές, ήχους, συναισθήματα, σε μια δίγλωσση έκδοση (Ελληνικά/ Αγγλικά) που απευθύνεται και στο αγγλόφωνο κοινό αλλά και σε λιλιπούτειους μαθητές της αγγλικής γλώσσας.

Η Πάτμος είναι ένα μικρό ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα, στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι παγκοσμίως γνωστή για τη σημαντική θρησκευτική παράδοσή της, αλλά και για τις εκπληκτικές παραλίες, τα γραφικά χωριά και τα υπέροχα τοπία της. Η Χώρα της Πάτμου έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ τα πιο γνωστά αξιοθέατα του νησιού είναι το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

Εικονογράφηση: Νικολέττα Φιλιππίδη

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ