Ραντεβού στην Τεχνόπολη στο Your Pet Day Event με τους τετράποδους φίλους μας | Κυριακή 24 Οκτωβρίου

2885
www.blackwells.co.uk

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, από τις 11:00 έως τις 18:00, η Αστική Πανίδα σε συνεργασία με τη νέα εφαρμογή Your Pet app και τη ραδιοφωνική εκπομπή “Σαν το σκύλο με τη γάτα” διοργανώνει φιλοζωική εκδήλωση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα υπάρχει περίπτερο από το Animals City of Athens στο οποίο θα ενημερώνεται ο κόσμος για τη διαδικασία της υιοθεσίας καθώς και για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει σχετικά με τον Δήμο και τα ζώα, ενώ θα υπάρχουν και ζωάκια προς υιοθεσία. Θα υπάρχουν τραπέζια με κτηνίατρο, εκπαιδευτές και groomers που θα δίνουν συμβουλές αλλά και κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις που θα ενημερώνουν για το έργο που κάνουν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγονται διάφορα παιχνίδια για τους επισκέπτες μαζί με τους σκύλους τους, όπως αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων, τρέξιμο κρατώντας ένα κουτάλι με μια μπάλα, μια παραλλαγή από τις Μουσικές Καρέκλες, ποδόσφαιρο.

Για τη σωστή διεξαγωγή των παιχνιδιών αλλά και όλης της εκδήλωσης θα χρειαστεί εθελοντισμός! Όποιος μπορεί να αφιερώσει κάποιες ώρες παρακαλώ να στείλει μήνυμα με τα στοχεία του (όνομα, τηλέφωνο και ώρες διαθεσιμότητας) στο animalscityofathens@gmail.com ή στο Facebook Messenger της Αστικής Πανίδας. Η ομάδα θα βρίσκεται στον χώρο από τις 08:00 για το στήσιμο έως τις 20:00 για το μάζεμα.

Να σημειωθεί ότι για όλους τους συμμετέχοντες (όχι τους επισκέπτες) είναι υποχρεωτική χρήση μάσκας, και είτε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο (Rapid test 48hr ή PCR test 72hr).

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ