Φωτογραφίες από το κινητό, από τη φωτογραφική μηχανή, από το τάμπλετ, από drone… Ας το παραδεχτούμε, ένα ταξίδι θα έχανε ένα μεγάλο μέρος της μαγείας του χωρίς φωτογράφιση των πιο μοναδικών στιγμών, σημείων, ανθρώπων…

Αυτή εδώ είναι μία από τις προτεινόμενες Εμπειρίες που σας φέρνω στο ART.harbour κατά καιρούς και έχει έδρα το αγαπημένο Βερολίνο. Ο Fabian, φωτογράφος που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, μάς καλεί στη ένα τουρ στην πόλη του με τίτλο: BERLIN PHOTO TOUR with a professional Photographer from Berlin.

Η Εμπειρία

Μία βόλτα δύο ωρών στο Βερολίνο με τον Fabian, σε όλα τα μοναδικά σποτ της πόλης και την καθοδήγησή του για την τέλεια φωτογραφία. Όπως ο ίδιος αναφέρει “υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ της γρήγορης λήψης και της προσεκτικής δημιουργίας μιας φωτογραφίας.” Εκτός του προφανούς, μίας απολαυστικής δηλαδή βόλτας στην όμορφη Γερμανική πόλη, ο στόχος αυτής της φωτογραφικής βόλτας στο κέντρο του Βερολίνου θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη φωτογραφική σου δεξιότητα και φυσικά να καταγράψεις μερικά από τα πιο εμβληματικά σημεία του Βερολίνου στο καλύτερο φως!

Δώσε ραντεβού με τον Fabian στην Pariser Platz στο κέντρο της πόλης και ξεκινήστε παρέα ένα ταξίδι στην αναζήτηση του τέλειου σκηνικού. Με τη βοήθεια του φωτογράφου, θα διαλέξετε την πιο ιδανική ώρα, την ώρα της ημέρας που το φυσικό και το τεχνητό φως είναι εξίσου έντονα και αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια -λίγο πριν το ξημέρωμα και λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα.

“Με χαρά θα μοιραστώ όλες τις συμβουλές και τα κόλπα που χρησιμοποιώ για να αποτυπώσω τοπία της πόλης κατά τη διάρκεια της blue hour. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχετε μόνο μερικές εκπληκτικές λήψεις για τα social media, αλλά και τις γνώσεις για να τις εφαρμόσετε στο επόμενο ταξίδι σας.”

Η φωτογραφική βόλτα ξεκινά από το επίκεντρο του Βερολίνου, στην παγκοσμίου φήμης Πύλη του Βρανδεμβούργου. Από εκεί είτε θα συνεχίσετε προς το Reichstag για να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες σύγχρονης αρχιτεκτονικής, είτε θα κατέβετε στην οδό Unter den Linden για να φωτογραφίσουμε τον καθεδρικό ναό του Βερολίνου και το όμορφο Gendarmenmarkt.

Πρακτικά

Η τιμή ανά άτομο είναι €69.00 (σε περίπτωση γκρουπ πολλών ατόμων μπορεί να αλλάξει).
Ο Fabian μπορεί να παράσχει δύο τρίποδα σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν θέλετε να το φέρετε μαζί σας.

Διάβασε το ρεπορτάζ “Ταξίδι στο Βερολίνο: Η πόλη της σκιάς και του φωτός, της απελευθέρωσης” εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ