Καλώς ήρθες!

Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Ελλάδας & εξωτερικού.

Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα!

Θα με πετύχεις να κάνω βόλτες με τη σκυλίτσα μου τη Σάββυ, στο λεωφορείο χωμένη σ' ένα βιβλίο ή μπροστά σε μία οθόνη με ποπ κορν στην αγκαλιά ή κάπου να αγναντεύω τη θάλασσα. Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος... Γι'αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ.

Το λιμάνι των Τεχνών είναι το σπίτι μου. Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

Ελίζα Σουφλή

Αγαπητέ Αναγνώστη,

Καλώς ήρθες στο ART.harbour!

Επίτρεψέ μου να συστηθώ… Είμαι η Ελίζα και το ART.harbour είναι το παιδί μου, το σπίτι μου. Με ένα πτυχίο Νομικής και αιώνια αφοσίωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ Πράγας, Αθήνας & Λονδίνου. Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία εισέβαλαν στη ζωή μου σε μικρή ηλικία και διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα! Πλέον εργάζομαι στον τομέα της Επικοινωνίας και της Συγγραφής.

Το Λιμάνι των Τεχνών δημιουργήθηκε αρκετά χρόνια πριν με σκοπό να αποτελέσει μια αγκαλιά σε όλα εκείνα που μας κρατούν ενωμένους σε καιρούς κρίσης.

“‘Ενας διαδικτυακός χώρος πολιτιστικών συναντήσεων, έκφρασης και ελεύθερης σκέψης, που σκοπό έχει να προάγει τον Πολιτισμό”, αυτό ακριβώς είναι το ART.harbour!

Πίσω απ’ όλα ένα πρόσωπο που έγινε μια εκλεκτή ομάδα, που συνεργάζεται συνθέτοντας μία πολιτιστική αλυσίδα με γνώμονα την αγάπη για τον χώρο των Τεχνών.

Στόχος μου εξαρχής μέσω του ART.harbour ήταν – και συνεχίζει να είναι – μέσω της προβολής εγχώριου και αλλοδαπού πολιτισμικού υλικού, όπως συνεντεύξεις, κριτικές, αναλύσεις και προβληματισμούς, που αφορούν κλασικούς και νεότερους καλλιτέχνες και το έργο τους, να δοθεί στον αναγνώστη η δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μέσα από ένα διαδικτυακό ταξίδι στον χώρο των Τεχνών.

Θα με πετύχεις να κάνω βόλτες με τη σκυλίτσα μου τη Σάββυ κάπου κοντά στη θάλασσα, σε κάποιο πάρκο της Ευρώπης ή στο όμορφο Θησείο, στο λεωφορείο χωμένη σ’ ένα βιβλίο, μπροστά σε μία οθόνη με ποπ κορν στην αγκαλιά ή απλώς κάπου να αγναντεύω τα κύματα.

Όταν γράφεις νιώθεις για λίγο αθάνατος… Γι’αυτό προσπαθώ να γράφω πολύ και σε προτρέπω να κάνεις κι εσύ το ίδιο! Αν είσαι αρθρογράφος στείλε μου το θέμα σου και θα χαρώ να το δημοσιεύσω στο ART.harbour.

Το Λιμάνι μου θα χαρώ να γίνει και δικό σου! Έλα μαζί μου σε ένα ταξίδι στη θάλασσα του Πολιτισμού!

Καλώς Ήρθες στο ART.harbour!

Ε.Σ

Υ.Γ: Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν και συνεργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ART.harbour:

Αρθρογραφία & Επιμέλεια κειμένων: Ελίζα Σουφλή

Guests Αρθρογράφοι: Δημήτρης Βαγενάς, Ελένη Παπαρίζου, Εύα Μιχαηλίδου, Νάντια Σουφλή, Παρασκευή Ελ Μαγκούτ, Χρύσα Λιώτη

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δοανόγλου, Βάσια Αναγνωστοπούλου, Ειρήνη Φεγγουδάκη

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.