Ο Matt Berninger (frontman των The National) φτιάχνει τη λίστα καραντίνας, κι εγώ πατάω play ξανά και ξανά!

"This playlist is curated and updated regularly by Matt Berninger. Playlist themes subject to change according to moods and events."

977
www.blackwells.co.uk

Με τον πρωινό καφέ ή τσάι (ή και γάλα αμυγδάλου με κακάο για άλλους, για μένα π.χ.) επιβάλλεται ένα scroll down στο Instagram Feed.

Το feed του λογαριασμού του ART.harbour είναι πάντοτε αυτό που επιλέγω για πρωί για τον απλούστατο λόγο ότι είναι γεμάτο βιβλία, μουσικές, σχέδια, έργα τέχνης, και άλλα τέτοια ωραία που στέκονται κάτω από την ομπρέλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (αν βέβαια δεν ξυπνήσω με πολύ κέφι, τότε μπαίνω κατευθείαν στο Instagram της Σάββυς – τι πιο ιδανικό να σου φτιάξει τη διάθεση από σκυλομουσούδες!).

Ανοίγω και σήμερα, λοιπόν, όπως κάθε πρωί το Insta και πέφτω πάνω σε αυτό:

Wait WHAT??? ΠΩΣ δεν το είχα δει νωρίτερα εγώ αυτό; Ο αγαπημένος μου-μας-όλων @Greengloves777 a.k.a Matt Berninger, Songwriter, Producer, Air Piano, όπως αναφέρει ο ίδιος στο bio στο προφίλ του, ή πολύ απλά ο frontman της μπαντάρας που ονομάζεται THE NATIONAL και που (ανάθεμα τον κορονοϊό) δεν καταφέραμε να δούμε πέρσι το καλοκαίρι στην Αθήνα – και ούτε φέτος όπως προβλέπω – έχει δημιουργήσει (και έχει κάνει και update μάλιστα! τη λίστα καραντίνας του ή αλλιώς Social Distancing Distortion στο Spotify.

Και όπως χαρακτηριστικά γράφει:

This playlist is curated and updated regularly by Matt Berninger. Playlist themes subject to change according to moods and events.

Ε μα ναι, αυτό θέλουμε. Τι λέμε τόσο καιρό αγαπημένε Matt! Τα χιλιοπαιγμένα τραγούδια των The National που κατακλύζουν το Suffle των Favorites στο Spotify μας, θέλουμε να συνοδεύσουν και οι υπόλοιπες μουσικές επιλογές σου, dream came true!

Για να μην τα πολυλογώ, είπα να κάνω ένα post σχετικά, γιατί αυτή η λίστα ΠΡΕΠΕΙ να ακουστεί! BOWIE, Scott Walker, Andrianne Lenker, NEIL YOUNG, The Magnetic Fields, Matt Berninger (lol, βάζει μέσα και πολύ από τον εαυτό του, αλλά κιόλας λογικό, κι εγώ θα με έβαζα!), Marianne Faithful, Bootsy Collins, Phosphorescent, YEAH YEAH YEAHS, και πολλοί πολλοί άλλοι, που παίζω κι εγώ στα podcast του Ντόπιου Στριπτίζ και δε χορταίνω να ακούω, είναι λόγοι να πατήσεις play… ΤΩΡΑ!

Καλή Ακρόαση!

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ