Όταν έρχεται η ώρα για αγορά ξενόγλωσσων βιβλίων το place-to-be για μένα ακούει στο όνομα Blackwell’s. Με το συγκεκριμένο site έχω τη χαρά να συνεργάζομαι 🤩📚και πλέον έχω δυνατότητα να προτείνω νέα μέλη για Affiliates! 

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι όποιος πατά το bannerάκι Blackwell’s που θα έχεις αναρτήσει στο blog ή το site σου και προχωρά σε κάποια αγορά από το Βιβλιοπωλείο Blackwell’s, εσύ θα μπορείς να κερδίζεις ένα ποσοστό επί του ποσού της τελικής παραγγελίας!

Mπορείς να διαβάσεις το άρθρο που αφορά την αγορά ξενόγλωσσων βιβλίων από το Blackwell’s και γιατί πραγματικά είναι ένας υπέροχος online τόπος συνάντησης βιβλιοφάγων! Επιγραμματικά αναφέρω κι εδώ:📦FREE SHIPPING στην Ελλάδα, 📬ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Προωθητικές ενέργειες μέχρι και -80% σε special deals, ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, INTERNATIONAL: Θα βρεις βιβλία σε διάφορες γλώσσες, και όχι μόνο στα αγγλικά.

Αν θέλεις, λοιπόν, να δοκιμάσεις κι εσύ να γίνεις μέλος της κοινότητας Blackwell’s Affiliates συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μη διστάσεις να μου στείλεις μου στείλεις μήνυμα για όποιες απορίες έχεις!

Στο τέλος, πάτησε SIGN UP!

Personal Information
Additional Information
Payout methods
 

Σύντομα θα λάβεις μήνυμα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σου!

Κάνε την αγάπη σου για το Βιβλίο έναν εύκολο τρόπο εσόδων! Μπορείς κάθε φορά που ανεβάσεις μία παρουσίαση βιβλίου, να οδηγείς τους αναγνώστες σου στο site του Blackwell’s για αγορά του συγκεκριμένου τίτλου!

 

Αν είσαι ήδη Affiliate, μπορείς να κάνεις log-in στον λογαριασμό σου γρήγορα από εδώ:

Username
Password
Remember me

 

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ