Το Odyssey είναι ένας θεματικός δίσκος. Πραγματεύεται το ταξίδι της ανθρώπινης ζωής. Απο την παιδική Αθωότητα, στο συμπαντικό ταξίδι του Έρωτα, στον δραματικό Αποχωρισμό, στον θρήνο της Απώλειας, στην προσευχή της Κάθαρσης, στη συνειδητοποίηση του Χρόνου, στην λυτρωτική Έξοδο του θανάτου, και τέλος, στην αειφόρο Γένεση, «αφηγείται» 8 στάδια τα οποία ξεχώρισαν για την DUSK  αυτή τη χρονική περίοδο.

Το Odyssey αποτελεί την πρώτη παραγωγή της ιδίας & εμπεριέχει κινηματογραφικά, απαγγελτικά και  φωνητικά  στοιχεία στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά. Η αγάπη της για τη συγγραφή ορχηστρικής και soundtrack μουσικής , η κατά το ήμισυ Ελληνική και κατά το ήμισυ Βρετανική καταγωγή της, καθώς και ο ατέρμονος προβληματισμός της πάνω σε ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης, την οδήγησε στη σύνθεση αυτού του δίσκου ο οποίος ολοκληρώθηκε και κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 19 Ιανουαρίου του 2019.

H DUSK (κατά κόσμον Αυγή Πλατανίδη) είναι τραγουδοποιός με έδρα την Αθήνα. To 2012, κυκλοφόρησε το πρώτο της single What are the Chances? το οποίο έτυχε της θερμής υποδοχής του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album The Debut of Crossing the Lines το 2014. Την κυκλοφορία, ακολούθησαν εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ εντός και εκτός Αθηνών. Το single της Dolphin, κυκλοφόρησε το 2015 κάνοντας μία αφιέρωση πίστης στο βαθύ μπλε του καλοκαιριού, ενώ τον ίδιο χρόνο κυκλοφόρησε το remix στο Snake Behind my Back από τον Snk και το Slipping Beauty το οποίο έγραψε μαζί με τον Greggy K.

Το 2017 η DUSK ξεκίνησε ένα καινούργιο «ταξίδι» και άρχισε να ηχογραφεί το δεύτερο της δίσκο, Odyssey.  Τα singles Yenesis και  Chronos κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά ενώ ο δίσκος κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 19 Ιανουαρίου του 2019.

Απο την παιδική Αθωότητα, στο συμπαντικό ταξίδι του Έρωτα, στον δραματικό Αποχωρισμό, στον θρήνο της Απώλειας, στην προσευχή της Κάθαρσης... DUSK - Odyssey ~ Το ταξίδι της ανθρώπινης ζωής | ART.harbour


Βρείτε την DUSK:

Facebook

Youtube

Instagram

close

Εγγραφείτε στο newsletter του ART.harbour

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιητική Συλλογή ΣΤΙΓΜΕΣ Ελίζα Σουφλή Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ

Εσύ τι λες;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ